Telefoon: 0341-417637
Email:
info@campingklavertjevier.nl

Wie zijn wij en hoe is onze camping ontstaan ?

 

 

Wij (Joop & Truus Huijerman) geboren (respectievelijk in 1933 en 1938) en getogen in Amsterdam waren op zoek naar mogelijkheden om onze kinderen buiten de stad te laten genieten van de natuur. Halverwege de jaren 60 zijn wij verslingerd geraakt aan de Veluwe en begonnen met kamperen.

 

Van een kleine tent, via diverse toercaravans en stacaravans begin jaren 70 het besluit genomen om niet alleen te kamperen, maar ook te gaan wonen op de mooie Veluwe.

 

Joop heeft een florerende loopbaan gehad als verkoper van caravans en later als bedrijfsleider bij verschillende caravan bedrijven. In deze hoedanigheid grotendeels de Veluwe, maar ook andere delen van Nederland, voorzien van caravans in alle soorten en maten. Op de achtergrond gesteund door Truus. Per slot van rekening staat achter elke sterke man, ook een sterke vrouw.

 

Begin jaren tachtig besloten om niet alleen in de caravanhandel actief te blijven, maar wilden zij ook een “eigen plekje” om later als gepensioneerde van te kunnen genieten. Dit betekende de aankoop van een stuk weiland en jaren (tot op de dag van vandaag) hard werken om dit om te turnen naar een camping. Hierin ondersteund door hun kinderen (Natascha en Dimitri) en vanaf halverwege de jaren tachtig ook door hun schoonzoon (Michel Stoffers), die mede campingbeheerder is om hun te ontlasten.

 

De doelstelling van Joop & Truus is om mensen de gelegenheid te geven, op een rustige plek te recreëren en zelf ook een rustige plek voor de “oude dag” te hebben en te houden. Dit betekent uiteraard een gezamenlijk verantwoordelijkheid om alles mooi en netjes te houden.

 

Onze contact gegevens zijn;

Fam. J. Huijerman

Harderwijkerweg 246

3852 AL Ermelo

Tel: 0341-417637

E-Mail: info@campingklavertjevier.nl